2008-12-16

Problem!

När jag investerade i ett extra kylskåp för att temperera mitt öl och vin tänkte jag ahh, gud va bra nu kan jag testa att brygga lageröl. Det visade sig snabbt vara en utopi. Idag bar jag upp två styckem fulla backar med öl på vinden. Jag har ca 2 backar i lagring i morgongåva. Ändå ser mitt dryckesskåp ut så här.

Snacka om I-landsproblem....

7 kommentarer:

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Tror att det är dags för kylskåpstömmarfester både här och där.

Per-Erik sa...

du har för få kompisar, vi kommer och hjälper dig!

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Jag har också för få kompisar. Om vi kan få ihop ett datum som passar oss alla så bjuder jag gärna på middag och kyltömning kanske kombinerat med en bloggbryggning?!?

Putte sa...

Strålande idé, jag kommer! Dricker (som ni vet) gärna öl o vill se en Braumeister "in action".

Per-Erik sa...

Jag är med på alla dagar utom julafton och sex dagar frammåt och tre dagar före julafton då jag är utomsocknes.

Om inte annat så är det ju några lediga dagar efter nyår.

Även jag skulle vilja se en braumeister in action.

Ett intressant experiment jag skulle vilja gör skulle vara att laka med "nytt" vatten och se om man då får upp verkningsgraden som vad jag förstått ska vara sämre än en ordinär skansenbryggning som om jag inte räknat fel låg på över 80%.
Det gick faktiskt så bra att jag nästan funderar på att börja laka med gjutesäck och enris i mitt eget bryggeri!

Kalle sa...

Strålande... Jag kan erbjuda en surölsbryggning på söder med vidhängande middag!

Fredrik N sa...

Middag, bryggning och öl. Det går ju inte, det är ju tre önskningar i en. Låt oss brygga en bloggbryggd till SM under namnet Kinder. Dvs jag är på och har även för mycket öl som kan delas med likasinnade.