2010-12-24

Lucka nummer tjugofyra

24:e december, julafton, dagen då allt ska vara överdådigt. Maten, stämmningen och inte minst drycken, så vad passar bättre än att smutta lite på Hot Ice-Barley, ölet som vann den kryddade klassen på SHBF:s vinterölstävling häromsistens.


Det varma ölet har en doft av mandelmassa, kanel, kardemumma men knappt någon alkohol. I smaken kommer mandelmassan och julkryddorna tillbaka men man känner också toffe, knäck, choklad och en anings nejlika tillsammans med en angenäm sötma. Inget öl att dricka mängder av men en perfekt winterwarmer när man kommer in efter en promenad ute i den vackra men kalla vinternaturen.
Norra Hålets Bryggeri vill önska alla ölgubbar och ölgummor en riktigt god jul och ett gott nytt bryggår.
Och till dagens födelsedagsbarns ära lyssnar vi till:http://www.youtube.com/watch?v=cNhR1o62p6Q
Två torpeder från konkurentbryggerierna skickades fram för att få reda på hur man brygger ett vinnaröl, NHB:s chefsbryggare delar gärna med sig av sina erfarenheter. Få se om de har lärt sig att riktiga bryggare bär rutig skjorta till nästa gång.


1 kommentar:

Anonym sa...

definition of dating http://loveepicentre.com/success_stories/ white only dating site
nigerian dating scam email list [url=http://loveepicentre.com/advice/]reenactor dating[/url] new dating women
mt pleasant dating [url=http://loveepicentre.com/faq/]lauren conrad dating[/url] uk internet dating [url=http://loveepicentre.com/user/zelo88/]zelo88[/url] detroit dating chat lines