2010-12-13

Lucka 13


Dagens öl känns som en självklarhet att välja eftersom det i går tog silver i den prestigefulla vinterölsträffens kryddklass. Ölet har det tungvrickande namnet ORREang fORREst fORREing Stout och är kryddat med ek och pommerans. Doften är generöst chokladapelsinig med rostade toner. Även smaken bjuder på en mjuk apelsinchoklad och en trevligt raspig rostad avslutning. Eken är mycket diskret och ger endast ölet behaglig fyllighet.


Guldet gick till NHB. Tyvärr fick bryggmästarn fira sin seger i arresten efter det blivit känt att guldölet var destillerat, något som inte bara är djupt omoralisk utan också kriminellt.

7 kommentarer:

Kalle sa...

Grattis Bror, det var du väl värd!!!!

Ser fram emot att dricka lite mera på självaste julafton

SirPixel sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
SirPixel sa...

Det ska vi kunna ordna!

the original Jonas sa...

Destillerat?? Icke, bara en smula koncentrerat. Har Oskar blivit en dålig förlorare på gamla dar'? Det här måste väl ha verit ett av dina bästa resultat någonsin på SHBF:s tävlingar. Minnes "sämre än vatten"

SirPixel sa...

På gamla dar?!? Vad menar du?!? Jag har väl alltid varit en synnerligen dålig förlorare ;)

the original Jonas sa...

Visst, men du har aldrig varit så gammal som nu ;-)

Trickbrewer sa...

Grattis ORRE, kan bara hålla med om att du absolut är den moraliske vinnaren för vem skulle väl komma på en så befängd idé att han frysdestilerar en brygd för att ta SM guld...eller hur det nu var! (c: