2009-07-06

SKANDAL I BRYGGVÄRLDEN

Då var det dags igen för en ny men för den skull inte en mindre skandal en tidigare. Alla som trodde att M.Jackson död skulle vara den största nyheten inom musikbranchen hade fel... Vår reporter Lj. Lager har grävt och undersökt en av de stora bryggerierna och upptäckt att allt inte står rätt till.

North Hole Rock'n Roll brewery är inget Rock bryggeri.

Efter att ha granskat den stolta ägaren tillika bryggmästare på NHB visade det sig att han inte alls har ett förflutet i gamla punk/ rockband. Vid en intervju med Sångaren och tillika Frontfigur för det gamla kultbandet Helikoptern kräks, visade det sig att någon Jonas hade det aldrig funnits i bandet. LJ.Lager visade då en bild på vår stolte bryggmästare som efter en liten fundering kunde minnas denna lilla blyga kille som alltid stod längst bak i lokalen med en hemmagjord flagga och klappade nästa i takt med musiken.

Lj.Lager fortsatta utredning visade sig snabbt att den lilla blyga killen som efter Kyrkans barntimmar tränade på de stackars instrument han kom över. De flesta var övertygade att detta skulle leda till jordens undergång. Jonas kämpade tydligen på och Musikläraren T.O.N Döfv minns och berättade att efter ca: 300 timmars nötande framför pianot klarade Han av att spela Kallinka med knogarna. Det var en fröjd för mina stackar öron minns musikläraren.

Det visade sig att efter mer än ett mansliv senare hade vår självgode bryggmästare lärt sig så pass mycket att han faktiskt fick till det och började spela i ett band, vilket som det visade sig inte har det minsta med Rock´n Roll att göra. Lj. Lager lyckades att smuggla ut denna bild från bryggeriet och framför näsan på "The Notorious Beer baron". Nu ställs frågan, bör NHB byta namn till "North Hole Dansband brewery"?

The Brewers

1 kommentar:

Trickbrewer sa...

Ja inte f-n kan detta vara varken musiker eller bryggare...dom ser ju mest ut som ett gäng tjuriga luffare på väg till Pamplona för att pimpla rödvin och beskåda tjurgalopperna...