2009-07-14

Lj. Lager avslöjad

Ja, vad ska man säga om Kalle A & co, när deras alltiallo K. Andersson som vanligt försöker blanda bort korten. När han påstår att Lj. Lager fått pulizerpriset så stämmer det. Men det ska absolut inte förväxlas med det prestigefyllda Pulitzerpriset som varje år delas ut av Colombia University i USA.


Pulizerpriset däremot är ett pris som utdelas av den svenske tabloidskribenten Birger Korv och den som prisas är "årets knasboll" inom den svenska journalistiken. Det är komiskt att Kalle A & co illustrerar sin artikel med ett ex av deras eget husorgan för det är nämligen där som Lj. Lager får de flesta av sina alster publicerade. Lj. Lager skriver också under pseudonymen B. Lask och några artiklar dessa två har fått publicerade är bland annat: Min fru är en Alien, Carlsberg export är världens bästa öl någonsin samt serien: Det var rymdvarelsernas fel, där han skyller allt från Tsunamin och Estoniaförlisningen till bryggerinedläggningarna på 60- och 70-talet på "Marsianerna" ett grönt folk som enligt honom ska bo "i rymden". Lj. Lager och B. Lask har de senaste tjugotvå åren turats om att få pulizerpriset och det säger väl allt om hans kapacitet som skribent.
Dessutom har det vid vidare efterforskningar visat sig att alla utbetalningar från de obskyra blad där Lj. Lager och B. Lask publiceras har gått till en co-adress på Kocksgatan 27b med namnet Andersson. När vi sedan kontaktar den bank där avierna har lösts in visar det sig att samtliga avier har lösts in av Karl Andersson.

Vi anser därför det bevisat att Lj.Lager och B. Lask är ingen annan än Kalle A som på detta sätt har försökt sig på att få in lite kapital till sitt bryggeri, samtidigt som han försöker svärta ned andra hederliga och anrika bryggerier.

Enligt hittills obekräftade uppgifter har Kalle A & co även skrivit för den belgiska marknaden då under pseudonymen A. R. Tois där han hävdar att samtliga Trappistbryggerier i landet använder sig av ölsatser från Cooper och där han prisar Kocksbryggeriets undermåliga produkter.
När Bryggpressen söker upp Kalle A & co smiter Karl A ut bakvägen, något han verkar vara van vid, och det enda som finns kvar är hans rutiga keps.



M.M. Lager

1 kommentar:

Trickbrewer sa...

Å då efterforskningar i Belgien kan vara svåra att göra har NHB naturligtvis anlitat den "välrenomerade" detektivbyrån Dupond & Dupont för att vaska fram samtliga "sanningar" i ovanstående delikata efterforskningar... (c;