2009-07-31

BBBBCS räddar världen!


Genom diplomatiska kontakter i vita huset har BBBBCS fått förtroendet att leverera huvudingrediensen nämligen försoningsölet.
Valet föll på ölet kallat "G free beer"
Namnet antyder att ölet är glutenfritt, men då kunskapen om öl är ganska dåligt i vita huset där man vanligtvis sippar mouserande vita viner så antogs det att ölet var gratis eftersom någon felaktigt uttalat namet "gee, free beer".
Detta föll upphandlingsansvarige E. Scrooge på läppen eftersom budgeten efter bostadsbubblan kan anses vara "något ansträngd"

Enligt säkra källor så höll samtalen på större delen av dagen, och det som diskuterades var inte de tidigare förvecklingarna utan hur underbart ölen smakade och hur man skulle kunna sätte de få amerikanska stater på plats där hembryggning fortfarande är illegalt.

7 kommentarer:

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Det är nog första gången som jag hejar på en amerikansk snut.

Enligt DN har de följande i glasen.

Gates: Red Stripe, pisslager från Jamaica.
Obama: Bud, Pisslager från USA
Crowley: Blue Moon Belgian White. en trevlig wit från Louisiana.

the original Jonas sa...

Blue Moon Belgian White eller som det heter i Canada, Richard's White, bryggs av jättebryggerikoncernen Molson-Coors i Toronto, Ontario.
Men jag undrar vad som finns i burken? Oskar, du som har koll på all världens pissöl, vad är det?

the original Jonas sa...

För övrigt tycker jag att P-E:s förklaring är mer trovärdig!

the original Jonas sa...

Enligt nya källor ska även vicepresidenten varit med och druckit alkoholfri Buckler beer. Samma källor säger dessutom att det inte bara var en Bud Obama drack, utan en Bud Light, dvs om möjligt ännu mindre smak. Den initierade källan påstår dessutom att det inte var Red Stripe som Gates drack utan en Sam Adams Light vilket stämmer bättre med färgen på drycken i hans glas.
Om det nu inte var som P-E påstår att alla drack Ärtlager.

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Burken? Menar du silverskålarna med baconsvålar och jordnötter?

Jonas jag ger dig ett rätt för Toronto och ett halvt rätt för Sam Adams. Om du tittar noga på bilden sitter nämligen Gates med två glas och de ena är Red Strip ;)

the original Jonas sa...

Glaset med det ljusa innehållet tillhör "Vice President" Joseph R. Biden Jr och innehåller Bucklers alkoholfria.Av någon anledning har P-E beskurit bilden. Är det verkligen baconsvålar i burken? Jag tror mer på wasabiärtor.

Trickbrewer sa...

Hmm PE´s förklaring är bra mycket mer övertygande än försökskaninens och dessutom nästan sann! Enda missen är att Crowley faktiskt lyckats få tag på en äkta InWit, hur detta gick till vet endast de riktigt insatta...