2009-07-13

Påhopp och elakheter!

ADK´s Bryggmästare och tillika ägare till bryggeriet känner sig påhoppad och falskeligen anklagad för att ha någonting med bryggbladets avslöjande att göra.

Det är alltid tråkigt att läsa att NHB, behöver ge sig på någon av de övriga bryggerierna och deras hederliga bryggmästare/ägare. säger en trött K. Andersson till bryggbladet. Det är knappt värt att kommentera de anklagelser som NHB slänger ut i luften från ingenstans, det finns så lite subtans att man knappt orkar ta till sig dessa! NHB´s sakfakta är på ett ungefär lika troliga som tidningens "en ding ding värld".
ADK tar det hela med ro och skickar tillbaka kommentaren, " När den välrenomerade branchtidningen och dess pulizer belönade reporter Lj.Lager gör ett avslöjande av denna magnitud, gråt ut i tidningen i stället för att hoppa på första bästa bryggeri i din närhet"

2 kommentarer:

Trickbrewer sa...

Jasså har ADK flyttat in med sitt nya fjolliga bryggverk mellan NO och NHB, det var en nyhet även för Tom Back, nyhetsankare på blaskbladet i grönköping samt till och från bryggdräng på ÅBB.

Anonym sa...

De sista fyra bilderna funkar inte. Gör om, gör rätt!