2008-05-22

Mera mältning

Här är 500g quinoa på groddning.
Förhoppningsvis så blir slutprodukten glutenfri

Det kommer bli en maltfri öl om det nu går att typa in en sån.

4 kommentarer:

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Ojojoj vad sak nu Gestapomannen säga?!? Blev det någon bryggning på vetemalten?

Kalle sa...

Som tips, På Monks har de en öl på 100% quinoa... Var faktiskt helt okej.

Per-Erik sa...

Gestapomannen gillar inte quionaöl.
I hans värld finns det inte heller glutenintolerans.
Det är ett tecken på vekhet att inte ha kontroll över sådana basala ting som dina egna kroppsfunktioner.
På samma sätt som att hjärnan är satt att styra kroppen är visssa öltyper satta som upphöjda referensramar och höjer sig högt över det som andra felaktigt kallar öl.
Typriktighet framför allt!

Per-Erik sa...

Just nu går det inte så bra med quinoamältningen.
Misstänker att groddningsbädden blev för våt.
Smakar lite syrligt, kanske går att använda det i något surbryggeri ändå....