2008-05-06

Här kommer en rapport från "Norra Hålets Bryggeri"



Resultaten från årets SM visade klart att det är från provinserna ljuset kommer, även om det ibland är svart som natten. (Eller svart som Imperial Stout)"Stockholmsdominansen är bruten" säger bryggmästaren Carl Fjord glatt på måndagens presskonferens där lokaltidningarnas ölexperter flockades i solskenet utanför bryggeriet. Även Brewmaster Charles Ford på "North Hole Brewery" håller med, men han öppnar även en lucka för att eventuellt dela med sig av sin kunskap till stockholmsbryggerierna. "They just have to ask" är hans kommentar.

Osäkra källor hävdar också att ett av stockholmsbryggerierna på söndagskvällen fick del av en mycket speciell saisonjäst. "No comments" säger Carl Ford, annars vill alla ha.

Efter Fat Guinea Pig Brewery's Bryggmästare Anderssons självsäkra utfästelser om säkra guld på SM hade NHB:s ägare tidigare bokat en limosin för att efter måndagens styrelsemöte i Uppsala kunna lura av den berusade bryggmästaren alla företagshemligheter, men efter det skrala SM-resultatet bokades limmon av och Andersson fick istället åka i NHB:s bryggarbil. Efter usel kartläsning lämpades han av någonstans på Liljeholmen där vi misstänker att han skulle passa på att detaljstudera nästa års SM-lokaler för att hitta några eventuella fördelar. NHB:s marknadsansvarige passar också på att meddela att den speciella SM-vinnartröjan nu är helt slutsåld och att den säljs svart på nätet för tiodubbelt ursprungspriset.

4 kommentarer:

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Vi på FGPB är övertygade om att vår bryggmästare blev dumpad i Liljeholmen för att bli av med all framtida konkurrens. Efter ett större spanings pådrag lyckades vi dock finna honom planlöst irrande över Liljeholmsbron i sällskap med två bryggare från The Jugglers. Bryggmästare Andersson säger sig aldrig ha uppfattat i vilken fara han befann sig.

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Välkommen till bloggen föresten ;D

Per-Erik sa...

Polisen brukar dumpa bråkstakarna någonstans halvvägs mot norrtäljehållet när dom bråkar och kravallerar sig i innerstan.

Enligt icke namngivna källor så är detta inte första gången konkurrerande bryggare försökt göra sig av med konkurrens som varit för svår att eliminera med lagliga medel.

Men Liljeholmen? Hur fantasilöst är det? Nej ett fullt cornelusfat innanför västen, en 25 kilos maltsäck i ryggsäcken och en lätt knuff i brunnsviken hade gett mer stilpoäng!
Möjligtvis en slingrig humlekrans runt händer och fötter för dom som ännu inte förstått budskapet.

Sen har man SM titeln som i en ask!

Kalle sa...

Jag kommer att hålla mig långt ifrån både Liljeholmen och Jonas farliga metoder.

Välkommen till bloggen!