2007-11-06

Protest!!!!!!!!

Vi på Rågsveds BB protesterar starkt mot att VD Andersson tänker göra sig av med sin bryggmästare. Sådana talangfulla och kunniga bryggmästare växer inte på träd. Ett litet misslyckande borde bryggeriet kunna klara av men det är klart att inmundigande av konkurent drycker är ett allvarligt misstag men vi misstänker att det var i rent utbildnings och marknadsundersökningssyfte.

4 kommentarer:

Kalle sa...

The Kocks och Abbey de kocks bryggmästare, skriver också under protesten.!

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Ni förstår inte hur mycket detta värmer en gammalt bryggarhjärta som mitt. Tack grabbar!!

Per-Erik sa...

Om bryggmästaren skall avgå eller inte är inte beroende på om personen i fråga drack en konkurrnets öl på arbetstid eller inte.
För att få en rättvis bedömning så bör vi ställa oss frågan, vad var intentioen med den ohämmade ölkonsumtionen. Och framförallt var bryggmästaren medveten om att det var under arbetstid ölen konsumerades?
Om bryggaren tolkade sitt anställningsavtal så att det endast var under de timmar han faktiskt hade ett avlönat arbete att utföra i bryggeriet, beordrat eller inte.
Då ställs frågan i en helt annan dager!

Jag som personalansvarig på Black Bucket Bathroom Brewery hävdar att bryggmästaren har full rätt att dricka konkurrenters öl efter ordinarie arbetstid avslutande.
Då problem under lakningen dragit ut på bryggningen och arbetsdagen i normala fall skulle varit avklarad så anser jag att man snarare bör fria än fälla i detta så känsliga falla. Framförallt om bryggmästaren trodda att en ovanligt hård arbetsdag var till ända.

Jag säger bara:
- Hade inte DU velat läska din torra strupe med en välbrygggd trapistöl efter en ovanligt hård arbetsdag?

Kalle sa...

Eller som jesus sa: Den som är helt fri från synd må kasta den första stenen.
Jag röstar för en pungspark på VD:n och sedan fortsätta som vanligt.