2007-10-25

Pressrelease Från Abbey de Kocks

Pater/bryggmästare Karl Andersson, meddelar att nu är det dax att tappa upp årets Kriek (surkärringens sKriek). Detta är en stor händelse för bryggeriet som uppger sig var vädligt nöjda med denna brygd. Dessutom kommer tok-krieken att buteljeras.

Årets Julölsbryggd kommer att bli någonting över det vanliga om vi lyckas. Vi jobbar fortfarande hårt på årets recept. Vi kommer att utgå från en dubbel/ mörk stark belgare och krydda på med lite olika saker. Mer info kommer såfort receptet är klart.

5 kommentarer:

Putte sa...

Värst vad du ligger i! Hur många julöl ska det egentligen bli?

Kalle sa...

två så klart. en från varje bryggeri

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Fan Kalle du ska alltid vara värst när vi andra kämpar med att driva var sitt bryggeri då ska du stajla och driva två.

Kalle sa...

hehe, jo och vi ser vilka som vinner medaljer åså...

Kalle sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.