2009-10-06

Vi har en vinnare!

Återigen var det Johan Söderlund i Göteborg som var först att känna igen Wittenbergplatz och eftersom han även var först med att svara rätt på vilken stad jag var i, får vi utnämna honom till vinnare i den prestigefyllda tävlingen "Var krökar Jonas?" Ett halvt dygn efter Johans svar fick jag rätt svar även från Kalle och efter ytterligare ett par timmar svarade Oskar rätt.



Oskar hade dessutom kollat på Google Earth och hittat den uteservering där jag satt och inmundigade ett glas Köstritzer Schwarzbier. Vivo Gastronomie är det imponerande namnet på den uteservering där man kan dricka öl, äta pizza eller ta en kaffe med glass. Vill man ha lite mera klass på käket vid Wittenbergplatz kan mann ta sig högst upp i Ka De We och inta ett halvdussin ostron med ett glas champagne för en hygglig peng.


Priset, en exklusiv hembryggd öl av ett utomordentligt slag kommer att utdelas till Johan på Svenska Mästerskapet i hembryggd öl i Göteborg, april 2010. Som tröstpris kommer Kalle och Oskar att få en halv flaska Super-Duper-Saison på höstölstävlingen.

1 kommentar:

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Grattis Johan, bra jobbat. Kul att någon utanför bloggen kom och knep vinsten.