2009-05-14

Pererik är avslöjad!

Det vi alla på The homebrewer blog länge har anat men inte varit riktigt säkra på har nu besannats. Pererik har en annan blogg där han skriver så gott som varje dag. På The homebrewer blog blir hans inlägg allt mer sällsynta men på http://jennypennanstar.blogg.se/ där han låtsas vara en 13-årig Stockholmstjej, bloggar han på om shopping, nagellacksfärger och http://jennypennanstar.blogg.se/2009/may/rosett-ar-snyggt-pa-allt.html under pseudonymen jennypennanstar. Riktigt bra skrivet om det var av en trettonåring men nu är det en 35-årig man som står bakom bloggen.

Pererik med sin penna våren 1984

Som vi alla vet kallades Pererik under hela sin uppväxt för Pennan dels efter sitt namn men också pga att han ständigt hade en egenhändigt tillverkad penna i byxfickan, redo att skissa upp sitt senaste projekt vare sig det gällde rödbetsvin eller en ny revolutionerande cykel med bilratt. Var han har fått namnet Jenny ifrån vet vi inte men vi räknar med att någon annan av bloggens skribenter tar och gräver lite.

Pereriks cykel sommaren 2001

Varför Pererik inte själv har berättat om sina behov av att skriva om sina flickdrömmar kan vi andra inte förstå, vi anser att det är viktigt att Pererik bejakar sina feminina sidor men å andra sidan har Gestapomannen pga det försvunnit mer och mer och Jennypennan har snart helt tagit över hans liv.
Eftersom vi vet att Pererik är en mästare på att återvinna saker tycker vi inte heller att det är konstigt att han återvinner ett besök på en grekisk restaurang på Valhallavägen med sin mamma på ena bloggen till att bli en Pragresa på The homebrewer blog. http://jennypennanstar.blogg.se/category/mat.html

Vad blir nästa återvinning? En artikel om hur snyggt det är med en rosett på ölflaskor eller hur man matchar nagellacket med vilken typ av öl man dricker?

Är det någon som vet om Pererik har fler personligheter som skriver någon annanstans? Jag misstänker starkt att han också är någon av de som skriver här: http://www.bryggforum.nu/viewtopic.php?t=4824

4 kommentarer:

Trickbrewer sa...

Hmmm har länge anat denna läggning hos gestapomannen men aldrig lyckats föra i bevis att så är fallet. Men när man läser mellan raderna förstår man precis vilken personlighet som ligger å ruvar bakom hans förrädisk yttre...Lika självklart är det att det är Per-Erik som döljer sig bakom pseudonymen Cykelhippie på bryggforum...

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

MrLove kan ju inte vara någon annan en vår egen Cassanova Mr Trickbrewer.

Per-Erik sa...

Och Fredrik som tyckte att påhoppet med newcastle var lågt.
Hur klassar man detta?

Tror gestapomannen får utreda detta, han har kontakter...

Jenny sa...

Ehhh... vem e du? Varför har du skrivit att det e nån 35-åring bakom min blogg? Kommentera vem du är, annars e detta liite creeeepy...!
DET ÄR MIN BLOGG!