Någon som vet något om bakgrunden till bilden på etiketten?Om du ska förbi Monks belgofestival så kan jag tipsa om "Sainte Helene Djean Triple". Mängder av mandelmassa och fenoler -Mums!
Låter smaskens, är det någon som vet hur man framhäver mandelmassetonerna?
Rätt jäst och varmjäsning är nog inte en alltför djärv gissning.
samt att ha rätt maltsorter skulle jag inflika...
Då står man kvar på ruta 1 med andra ord, kunde ni skrivit släng i några semlor eller liknande.
Skit i humle pch använd Bittermandel så slår du två flugor i en smäll....
Skicka en kommentar
5 kommentarer:
Låter smaskens, är det någon som vet hur man framhäver mandelmassetonerna?
Rätt jäst och varmjäsning är nog inte en alltför djärv gissning.
samt att ha rätt maltsorter skulle jag inflika...
Då står man kvar på ruta 1 med andra ord, kunde ni skrivit släng i några semlor eller liknande.
Skit i humle pch använd Bittermandel så slår du två flugor i en smäll....
Skicka en kommentar