Full fart i baren
Jag och Kalle besökte Uppsala hembryggareförenings julpub i lördags. En mycket trevlig och lyckad tillställning. Många goda öl serverades från den snygga nya baren. Speciellt snygg var deras tappanläggning i rostfrittstål. En sådan vill jag också ha.
Det bästa ölet hade Kalle tagit med sig. En kriek med körsbär från Niklas Stenlås trädgård. Samma körsbär som för övrigt Cantillon använder sig av i sina öl. Kalle såg närmast lyriskt lycklig ut när Jacob berömde ölet :)

Dagen efter bryggde vi en Westvleteren blond kopia i deras stora bryggverk, en före detta karamellkokare på 200l. Det var häftigt. Blir den bra kommer vi kunna avnjuta den på Belgoträffen i Uppsala den 23 feb. Efteråt byggde vi en liten koja till jäshinkarna så att vörten ska kunna få jäsa varmt.

Grymt seriösa bryggare i Lützendimman

Varmjäsning för bästa belgoresultat
5 kommentarer:
Inte visste jag att man hade klonat Danne!
Nä Uffe menar du....
Ja, fan vad lika de har blivit....Humle å dumle
man kan undra hur ideal mannen ser ut på Filippinerna ;-)
Kul att Cantillon använder sig av körsbär från Niklas Stenlås trädgård!
Skicka en kommentar