2007-12-09

Bryggmästare Putte förfasas!

Vad är det om händer i bryggvärlden?!?!
Efter en tids sjukfrånvaro upptäcker Rågsveds BB's bryggmästare Putte att bryggvärlden verka gå berserk och fått totalt hjärnsläpp.
Först får bryggmästare Oskar sparken för ett ynka misslyckande, sen sen slutar belgobryggarna att använda Styrian Golding, sen försöker ett bryggeri ta patent på alla maltbaserade livsmedel och till sist vill Kocksbryggerierna lägga om inriktning pga uteblivna framgångar vid tävlingar!
Vad hände med bryggning för den egna utvecklingen och tillfredställandet. Bryggning är en filosofi i stil med "jag brygger därför finns jag" som inte kan mätas genom misslyckanden, patentintrång och uteblivna medaljer. Det är som om Sverige skulle ha slutat med att spela hockey på 70,80-talet eftersom ryssarna var för överlägsna. Men kom ihåg vad USA's collegekillar lyckades med vid OS -80, mot alla odds spöade de ryssarna trots deras superkedja med Festisov, Larionov, Makarov o vad de nu hette.
Det finns inget bättre än när "underdogs" lyckas. Så det är bara att knyta nävarna och kämpa vidare.

3 kommentarer:

Kalle sa...

Abbey de kocks slutar knappast att använda styrian golding i första taget. Vi jobbar på enligt de regler som konsultfirman hjälpte till med. Förhoppningsvis är vi med starkare än någonsin i kommande tävlingar....

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Putte det är lätt att vara ödmjuk när man är bäst, eller hur ;-)
Vill passa på att säga att mina förråd av Styrian nu är fyllda igen.

Putte sa...

Jag är alltid ödmjuk!