2009-04-05

Gestapomannens bekännelser!

FGPBs minst sagt tveksamma resultat under SM har nu fått sin förklaring.
Bryggeriet har helt enkelt blivt utsatt för ett attentat av mannen vi alla trodde höll hus i norra Tysklands sandrika kornfält.
För The homebrewer blog kommer nu hans erkännande:
-Jag hade länge retat mig på Oskars förkärlek för belgisk öl och hans höga profil under året, bakom stängda dörrar har han erkänt att han aldrig ens skulle våga försöka brygga tysk pilsner. Det var helt enkelt dags att ge honom en läxa!
Eftersom den lageransvarige O Andersson på bryggeriet inte bara har en svaghet utan tre.
Bärs, bilar och brudar så var aktionen enkel.
Vi körde upp en juste droska utanför lagret, klädde upp(av) lite bruttor som avledde honom och gick sedan metodiskt igenom alla flaskor på lagret och gav dom en specialbehandling.
Mycket riktigt anmärkte de kompetenta domarna på gamla, unkna och ofräsha toner som vi nu känner till hur de uppstått.

Metodiskt gick vi igenom alla flaskor på lagret

5 kommentarer:

pappa B sa...

Finns det ölbryggare på Österängen, det var de d-jigaste. Där som jag varit så många gånger och inte haft en susning om detta *s*
Kul att du tittade in. Du kan väl höra av dig nästa gång det händer något i ölvärlden. Jobbar ju som frilans med ett enormt kontaktnät.

Trickbrewer sa...

Listigt, djävulskt å vackert. Självklart avseer jag då både bruttorna och själva tricket som lurade O.A....nästan så man kunde tro att det egentligen var Trick Brewer som var framme (c;

Per-Erik sa...

Jag förstår att trickbrewer är nöjd.
Om Gestapomannen inte utfört detta nidningsdåd hade det förmodligen varit FGPB:s bryggmästare som fått åka till det det stora landet i väster och brygga något belgiskt.

Vi kan göra upp om betalningen senare....
Gestapomannen föredrar stadsobligationer eller möjligtvis Champange och rysk kaviar.
Ingen fulöl tack.

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Jag anar en komplott av gigantiska proportioner. Gestapomannens erkännanden och Jonas lejda hailande nazikvinnor....

Allt för att krossa ett litet svagt men innovativt bryggeri som ständigt kämpar för att flytta på gränserna för vad som är fysiskt möjligt. Att domarkåren inte skulle vara redo var knappast förvånande men att en medbryggare på bloggen skulle visa sig vara den största Quislingen var mer än vi kunde föreställa oss i våra värsta mardrömmar.

Trickbrewer sa...

Hmmm att det är av dom närmaste man kan förvänta det värsta lärde sig redan Cesar på sin tid...eller hur Brutus...förlåt Gestapomannen var det ju! (c;