2009-04-06

Efterlysning

På SM i Alvik hade North Hole Rock'n Roll Brewery tänkt sig att ha utdelning av priser från de två senaste tävlingarna. Dock dök bara en av pristagarna upp och jag får härmed efterlysa "Janne från Göteborg". Jag försökte pracka på gnoff flaskan men trots att han har Jan som dopnamn och bor i Göteborg ville han inte kännas vid någon vinst. Så frågan (och vinsten) kvarstår: Vem är vinnaren?Som tur var fanns den andra stolta vinnaren på plats och Barägaren Oskar Andersson kunde med ett leende kvittera ut vinsten som han sjangtilt delade med undertecknad och sin barbroder från Kocksbryggeriet. Flaskan innehöll en underjäst Imp Stout från februari 2008 och smakade riktigt bra klockan elva på förmiddagen som en uppvärmning inför provningen av 92 Folkets val-öl.

På allmän begäran lägger vi också ut etiketterna till våra guld- och bronsöl från SM. Efter att ha surat över vissa domarbedömningar beslutade vi oss för att ändra vår devis och det nya resultatet ser ni här.

2 kommentarer:

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Tackar för priset!
Den var utan tvekan den bästa av dina öl på SM.

Trickbrewer sa...

Även jag, som dock bara fick lukta på korken!, kan bekräfta att den torde ha varit vida överlägsen de tvenne söndermussiserade brygderna, vibrationer är inte bra för öl som ni vet och trumm och guitarrvibrationer äro inget undantag! Nä tacka vetja öl, tex. en äkta StockholmsWit, som sakta rullats övet kotorna på egen rygg, det ger samma goda effekt som sjörullningen ger på den likaledes berömda Linjeaquaviten!