2008-10-15

"Det är förvånande vilken historielöshet och okunskap Kocksbryggeriet så öppet exponerar"

“Bluff och uppdiktade felaktigheter” skriver den s.k. Kocksmannen, men som vanligt har man satt sin praktikant på att uträtta en vuxen mans jobb, och som vanligt har han totalmissförstått allt och dessutom blandat ihop allt till en salig röra som får Tusen och en natt att te sig som en kort vits.


Praktikant och praktikant föresten, enligt säker källa på Frivården är det en ökänd brottsling som Kocksbryggeriet får betalt för att försöka återanpassa till samhället. Att praktikantens namn är Peder Rast avslöjar privatdetektiv Snook Arettpo, men tyvärr hindrar sekretessen honom från att berätta vad han är dömd för.



Praktikanten har genom att googla på Carl Fjord d.ä. försökt få fram fakta men han har istället fått fram uppgifter på Carlf Jordda, en bedragare från Bangladesh som på intet sätt har någon som helst samband med det mycket väl ansedda Norra Hålets Bryggeri.

Carlf Jordda har dessutom på 1950-talet används för en reklamkampanj från Kocksbryggeriet när de försökte slå sig in i buljongbranschen, vilket borde fått Kocksmannen att reagera.


Svenska Bryggarföreningens ordförande Törsten Knall säger i ett uttalande från sin bostad på Öland, att ”Det är förvånande vilken historielöshet och okunskap Kocksbryggeriet så öppet exponerar" och hans sekreterare S. Tor Stark tillägger: ”Hela bryggarvärlden står bakom den högt respekterade Carl Fjord d.ä. i denna förtalskampanj från Kocksbryggeriet.”

För att slippa ytterligare nesligheter från Kocksmannen har Norra Hålets Bryggeri anlitat den kände advokaten Lage Vrängarén som kommer att se till att alla ytterligare försök att svärta ner NHB:s eller deras anställdas goda namn lagförs.

3 kommentarer:

Trickbrewer sa...

Det är med förfäran och omåttlig upprördhet som jag idag tar del av en av världshistoriens värsta pajkastningar. Sällar har så mycket falsarier, glåpord och allmän kökkenmödding utan minsta substans vräkts ut i etern! Och vad värre är, såväl NHB som ADK verkar fullständigt ha tappat bryggfokus i sin iver att svartmåla varandra på offeraltaret.

Vad samtliga kombatanter fullständigt verkar ha förbisett är omnämda buljongs oerhörda potential som bas för en riktigt mörk stark belgare, ja inte valon då utan själva brygden! Så varför inte göra en Knytbu Klöster på 90% buljong, 5% av pastor helges bittra lönnbrygd och 5% avundsjuka på det enda sanna klosterbryggeriet norr om smygehuk!

A.V. Rättning
Bryggmästare på det sanna klosterbryggeriet ÅBB

the original Jonas sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
the original Jonas sa...

ÅBB? Åbro BluffBryggeri?
Årsta BusBryggeri?
Åhus BlaskBryggeri?
Ågesta BecerellBryggeri?
ÅtervinningsBryggeriet i Bromma?
ÅngBryggeriföreningen i Bergshammar?
Ålands BedrägeriBryggeri?
Ågrens BlottarBryggeri?
Ångermanlannds Biotiska Bryggeri?