2009-09-22

Efterlysning

Vi är många som funderar på var Per-Erik, och inte minst hans vapendragare Fredrik, håller hus. Till slut gick det så långt att Bryggpressen fick skicka ut sin bästa undersökande journalist för att se om han kunde hitta dem.

Vi började att leta i världens mest folkrika land, för enligt statistiken och Leif GW finns det procentuellt flest människor där. Men icke, Per-Erik och Fredrik fanns inte där.
Sedan såg vi en massa fans från något fotbollslag eller så (de hade i alla fall en massa flaggor och banderoller och var ett "glatt" gäng) och eftersom alla vet att Per-Erik och Fredrik är stora fotbollsfanatiker letade vi där också. Även om det fanns en hel del roligt klädda (och avklädda) personer i tåget så såg vi inte till Per-Erik och Fredrik.
Film, det gillar alla människor och inte minst Per-Erik och Fredrik så nästa anhalt blev en biograf. Trots att vi fick på oss några bra glasögon så såg vi inte till någon Per-Erik eller någon Fredrik.

Till slut kom vi på att vi kunde leta på något ölrelaterat ställe, och tror ni inte att vi hittade dem där ivrigt inmundigande ett par öl eller nittiosju...

De hade inte tid att prata men lovade att snarast skriva varsitt inlägg på bloggen för att berätta om allt de bryggt, druckit och upplevt det senaste halvåret.

3 kommentarer:

Trickbrewer sa...

Jadjävlar dom verkar ha blivit kvar i en SM loop i cyberrymden för nog f-n verkar det som om SM 2009 pågår för fullt runt omkring dom fortfarande...hmmm inte undra på att Fredrik börjar se en schmula suddig ut!

the original Jonas sa...

Det är värre än så, de har inte lyckats ta sig från SM -08 än. Om man dricker tillräckligt snabbt kan man komma bakåt i tiden eller hur var det nu Albert sa?

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Sist jag kollade hade Per-Eriks sambo packat ner honom i en flyttkartong.