2008-04-08

Styrelsemöte på Gärdet

Många flaskor att diska

I går var det styrelsemöte hos FGPB. Det bjöds på kalops med inlagda rödbetor och kokt potatis. Klassisk husmanskost med andra ord. Självklart bjöds det på en del öl också. "Special guest star" för kvällen var Kalle, bryggmästare på the Kocks. I vanlig ordning avböjde Putte att komma och ryktena görs sig nu gällande att han är lite för fin i kanten för Gärdet ;-)

3 kommentarer:

Per-Erik sa...

Jag har tittat på denna bloggen flera gånger och ännu så har flaskorna inte blötlagts.

ojojoj vad gammal jäst och bottenmög kommer bita fast.
Blir inte kul att diska om dom inte blötläggs snart.

Kom på en bra ide som jag inte testat än.
Efter blötläggning och spolning så tar man en blomspruta med rätt dos jodofor och sprutar en gång rätt in i flaskan och en gång ovanifrån på toppen.

Låt stå i några minuter och fyll sedan på med öl UTAN att skölja.

Anonym sa...

Byggmästare Putte sätter sällan sin fot norr om slussen men ibland går även han på gatorna som en en vanlig knegare (gammalt bryggordspråk). Vissa av oss måste ju hålla svensk ekonomi under armarna istället för att ränna på oproduktiva möten o dricka en massa hemtrampad fulöl. Avundsjuk, jag? inte alls, det var jättekul på hotellet i Löddeköpinge.

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Per-Erik. Det värsta är att du har helt rätt, flaskorna står fortfarande kvar där hemma på diskbänken. Dom är i alla fall ursköljda ordentligt.

Putte. Det kommer fler chanser. Jag antar att Lödderköpings ölutbud är ungefär lika spännande som Thailands. Dvs 4-5 olika blaskiga lageröl ;)