2009-06-19

Storslam för NHB!

De senaste dagarna har inneburit enormt stora framgångar för NHB:s ägare och bryggmästare. Vi tog hem "Lars-Gunnar Björklunds pokal", det stora tipspriset som endast 30 personer har kvalificerat sig till att få tävla om. Efter 32 stenhårda omgångar stog vi som segrare med endast en poäng, men det räckte. De senaste tio åren har NHB tagit hem pokalen hela fyra gånger och de senaste tre på raken.

Som om det inte var nog kom bryggmästaren också på en mycket hedrande andraplats i "Svenna Raggsockas" berömda fyrkamp härom kvällen. Efter en mycket hård kamp med "golfboll i hink", "badmintonboll i låda" och "supervarpa" tog sig bryggmästaren från en fjärde- till en andraplats i "specialpilkastningen". Hela bryggeriet hejar och hurrar.

3 kommentarer:

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Grattis Jonas!

Synd bara att det inte var ölrelaterat. Fast i brist på annat får man väl ta till det mässing som man har till hands för att skina ;-P

Trickbrewer sa...

Ja kan man inte skina i ölsammanhang så är det tydligen vissa som behöver ta till allehanda billiga knep för att få en plats i solen...

Men det är klart att ÅBB skickar sina allra varmaste grattulationer till den mäktiga segern i LGBP-tävlingen.

Men för att testa om det inte bara var tur kommer vi naturligtvis att sätta NHB´s bryggmästare på svåra prov i Prag...mer om detta under Pragettiketten som strax publiceras.

the original Jonas sa...

Jo, men Oskar, du vet väl hur det är. Man tröttnar ganska lätt på SM-guld och vill vinna inom andra områden också.