2009-02-17

Partyt kan börja!


Nu är loggan klar!
SM i hembryggd öl går av stapeln den 4 april för den som inte redan skrivit upp det.

7 kommentarer:

Trickbrewer sa...

F-n va läcker logga. Är dock en smula fundersam på om den trots allt inte ligger väldigt nära en stöld av upphovsträttskyddat material! Min farmors gamla hatt från 1933 ser nämnilgen på pricken likadan ut om man tar bort Globen!

Nu ligger farmor i graven men då jag är närmast sörjande kan jag tänka mig att släppa på upphovsrätten mot en skälig royalty!

Going for gold 090404

the original Jonas sa...

Jodå, vi minns bilderna på Julia Ceasar med en hattskrålla med Stockholms stadshus på toppen. Det var väl i någon gammal pilsnerfilm så det passar ju bra som logga till SM i hembryggd öl.
Bra jobbat Oskar!

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Ta på hatten och kom på SM så ska du få så mycket öl du orkar dricka ;-)

Kalle sa...

Hmmm, hur länge gäller egentligen copyrght på hattar?

Trickbrewer sa...

Ja djäklar det hade jag glömt, Julia lånade ju faktiskt hatten av Farmor, tror det var i filmen "Mina jag och min tyrolerhatt" eller var det "En hattasks liv och lustar" eller det månne den där tidiga Åsanisserullen "Rallybrudar"....
Hur som helst så var det farmors sita önskan att hatten skulle mä i graven så om hattens medverkan är det krav för att få dricka så mycket öl jag orkar, futtig royalty förrexten!, så får jag nog ta fram spaden och göra som kisen sa till sventon i gropen... men jag är rädd att det skulle vara ett rätt fåfängt arbete ity hatten vid det här laget säkerligen migrerat till Grabben i graven bredvid! (c;

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

Gravöl någon?!?

the original Jonas sa...

Risken finns att rätt många kommer att "vara i hatten" 4:e april.