2007-11-26

Svarta Hinken startar mål för patentintrång!

Svarta Hinkens badrumsbryggeri enligt insatta källor inte haft någon verklig bryggningsaktivitet på ett flertal år, förrutom något mjödförsök men missar inte sin chans att dra fram ett äss ur rockärmen. Deras öl har varit sisådär, dom enda lyckade ölen har varit kopior på klassiska engelska öltyper, alla infusionsmäskade.

-Vi på svarta hinken äger samtliga patent och varumärken som har med julöl att göra!
Våra advokater kommer gå hårt åt de bryggerier som försöker att tillverka eller på något sätt efterlikna det som enligt vår patentjurist kan härledas till
julöl!

Reportern:
-Kan inte kunskapen om att brygga öl och att sedan krydda den betraktas som befintlig kuskap och därför inte vara möjlig att patentera?
Likaså ordet julöl borde har flera hundra år gamla anor, är det rimligt att hävda att ni uppfann denna dryck?

-Om vi uppfann den eller inte är inte relevant, vi var först med att patentera drycken och har därför rättigheterna!
Ett tydlig exempel är om vi tittar FGPB:s så kallade julöl, den innehåller malt och så kallade "julkryddor" och är dessutom gjord på en jäst som ska ge "engelska estriga toner".
Vi äger rättigheterna till hela koneptet!
Jag säger bara:
See you in court mothef****r!

FGPB, vad betydde det nu igen ? (Flying Gibbons Pink Butt)


Reportern:
-Det ser mörkt ut för bryggarvärlden, obekräftade källor hävdar att Svarta hinken är en knivsudd ifrån att lägga rabarber på ett patent för samliga maltbaserade livsmedelsprodukter och tänker utkräva "sina" licenspengar som har rätt till sedan de ölproducenade Summererna mältade eller malde sitt första korn.

1 kommentar:

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

You will kiss the gibbons ping ass!!