2007-09-26

Konkurs?

Ihärdiga rykten gör gällande att att bryggeriet Three fat guineapigs har gått i konkurs. Källor med insikt i bryggeriet påstår att renoveringen har stått och stampat sedan i somras och tillslut gått omkull. Andra menar på att sedan de indiska gästsnickrarna försvann, har det inte skett någonting, och att bryggmästaren inte orkat (eller vill) ta tag i det hela. Detta är förstås bara envisa rykten.

Som alla dock vet har det inte kokas öl i bryggeriet sedan innan sommaren, är det möjligt att hålla ekonomin i gång trots att det inte kan finns alldeles för mycket öl i lagren?

Bryggmästaren på Abbey The Kocks (Kalle Andersson) säger; -"Vi hoppas att de bara har svårt för att få tiden att räcka till, och att det därför inte har brygts så mycket den senaste tiden". Det vore tragiskt om ett av stans roligaste och bästa bryggerier måste stänga. Jag hoppas verkligen att det bara är illviliga rykten. I stället hoppas jag att de ska hinna med att lämna in en premiäröl från det nya bryggeriet till höstölsträffen. Men tiden börjar bli knapp.

1 kommentar:

Vi kan hjälpa dig med följande: sa...

När jag står där på höstölsträffen med guldmedaljen runt min hals kommer du inte vara så kaxig. Alla förberedelser inför höstölet är planerade in i minsta detalj.