Hursom helst så har Grodan Greens idag tillverkat en dylik öl i alla fall. Bryggmästare Persson och Receptgeneral Nyström känner sig lyckade med sina 26 liter och hann även med att städa upp lite i de mörka källarvalv som är bryggeriets hemvist samt tappa upp tre backar med blandad öl. Det konstaterades även att Knutby Kloster är på gång men att tiden behöver göra sitt jobb för att få ihop ölen. Kanske dyker båda skapelserna upp i om fyra veckor i Uppsala.
Saison är super-inne! Får väl ta och brygga en jag också, men förmodligen till sommaren.
SvaraRaderaJajamensan och gott är det också ;-)
SvaraRaderaHur ser receptet ut? Vilken jäst har ni använt?
SvaraRaderaNågot säger mig att Knutbykloster kommer att dyka upp i vilket fall som helst i Uppsala...
SvaraRaderaKlart som korvspad att Knutby kloster ölen kommer till uppsala i en eller annan form.....:)
SvaraRaderaJur varmt planerar ni att jäsa saisonen?
Jästen är Wyyeast och jästemepen beror på mängden värmealstrande elektronikskrot som en viss skåning kan skkrapa ihop :-) Gärna 25 grader.
SvaraRadera