2250g pilsnermalt
185g chokladmalt
150g rostat korn
140g munchenermalt
100g caramunchenermalt
125g krossat vete, förklistrat
Whitbread Golden Variety 15,5g i 60 min i bryggverket klockan 19.10
Fuggles 25g i 15 min i bryggverket klockan 19.55
Kokslut klockan 20.10. Sedan återstår kylning och disk/städning, beräknas vara klart till klockan 21, men av någon anledning tog det ända till 21.30 innan jag var klar. (edit)
Det bör bli ett OG på 1042 och ett BU på 37
Jästen är London Aleslurry.
Om två veckor är det dags att börja smaka.
Det är onekligen en av BM stora fördelar att det går så snabbt att brygga.
SvaraRaderaRoligt. Du vet att jag som arrangör av de roliga resan önskar smaka ett öl som på något vis har blivt tillägnade tripen...
SvaraRaderaSjälvklart, det är bara att knacka på dörren så släpps du in för en visning av bryggeriet med smakprov. ;-)
SvaraRaderaAhha, jag är ju nummera van att köra bil till diverse bryggerier så det är inga problem..;)
SvaraRaderaOch jag är jättevan att bli runt skjutsad till diverse bryggerier, så jag följer gärna med.
SvaraRadera