Ölet har en klar härlig gyllengul färg. Ölet bryggs med en förhållandevis hög beska och med ett flertal humlesorter. Smakmässigt är detta ett öl med stor komplexitet med smaker av torkade frukter, apelsin och humle. Går br att lagra och utvecklar med tiden än större komplexitet.
För den som alltid letat efter en bra dryck till Sparris kan sluta leta nu!
Mmmmmmmm sparris......
SvaraRaderaKOmmer nog att försöka mig på att odla lite sparris till våren....
Det tycker jag du ska göra. Det tar ca två till tre år innan rotsystemet växt tillsig tillräckligt för att man ska kunna skörda. På vår kolonilott har vi en odling, och till våren kan vi börja smygskörda lite på den på torpet också. Förövrigt vill jag bara säga att WMT är en helt fantastisk öl.
SvaraRaderaMen det passar nog ganska bra. Då en WMT 3-årig är som bäst till sparris!!
SvaraRaderaTänk hur allt hänger ihop på de mest förunderliga vis. Nästan ett gudsbevis i sig ;-)
SvaraRaderaJa inte är man klentrogen inte.
SvaraRaderaTror inte det var utan anledning som vår herre satte ett ordentligt skal på kornet så det ska gå att laka och utrustade kornet med massor av amylas för att kunna bryta ner stärkelsen till socker.
Kornet är helt enkelt skapt för att det ska göras öl på det!
För dom länder där uppfinningsrikedommen inte var lika hög så skapade han vindruvorna.
Vad dom stackars Armenerna har gjort för att dom ska dricka jäst stomjölk vet jag inte.