Nu tar dock bryggmästaren till orda:
Vi har länge tänkt på att brygga en öl för att hedra den belgiska traditionen med ett eget djävulsöl. För att komma i rätt stämning och för att förstå alla nyanser har inget lämnats åt slumpen, bryggmästaren har bokstavligen bott och levt som en äkta satanist.
"Det känns som det enda sättet att få till det rätta receptet" säger K Andersson.
I söndags, bryggdes då ölet som har fått projektnamnet "den onde".

Receptet enligt följande:
Malt:
Pilsnermalt 4,4 kg
ljus karamell 0,23 kg
aromatic 0,13 kg
candisocker 0,4 kg
strösocker 0,7 Kg
Humle:
Styrian Golding samt Saaz
Jäst:
High gravity Trappist
OG: 1075 IBU: 31
Föreställer bilden bryggmästaren i sin mest extatiska bryggartrans?
SvaraRaderaHAHah, troligtvis!
SvaraRaderaDet är nog så fru Andersson ser honom efter en kväll på Akkurat.
SvaraRaderaJag ser bilden på bryggmästaren, men vart är djävulen som det talas om?
SvaraRadera